افتتاح رستوران در دبی
دبی که سالانه حدود 4.7 میلیون گردشگر را به خود جذب می کند، مکانی عالی برای راه اندازی یک تجارت رستوران است. دبی به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از بهترین مقاصد غذای جهانی است و افتتاح رستوران در دبی در صورت انجام صحیح می تواند بسیار سودآور باشد.
قبل از افتتاح یک رستوران در دبی، باید الزامات تجاری خاصی را داشته باشید، درست مانند هر شهر دیگری.
چگونه یک رستوران در دبی باز کنیم؟
هر غذاخوری در دبی باید از کد غذایی سختگیرانه پیروی کند، خواه رستوران، کافه یا نانوایی باشد. این کد غذایی برای کمک به مسئول اداره رستوران در عملکرد مطابق با الزامات در نظر گرفته شده است.
هنگام برنامه ریزی برای افتتاح یک رستوران، چندین فاکتور وجود دارد که باید در نظر بگیرید، و ما لیست جامعی از این عوامل را تهیه کرده ایم. این لیست به شما کمک می کند تا رستوران رویاهای خود را در شهر مجلل دبی افتتاح کنید.
افتتاح رستوران در دبی
۱. هزینه هایی که باید قبل از افتتاح یک رستوران در نظر بگیرید
افتتاح یک رستوران مستلزم سرمایه گذاری قابل توجهی است. بنابراین، قبل از افتتاح یک رستوران، فهرستی از هزینههای خود تهیه کنید تا از هدر دادن پول برای وسایل غیر ضروری یا زیادهروی و صرف بیش از حد لازم جلوگیری کنید.
هر صاحب رستوران باید تصوری تقریبی از هزینه هایی که باید از قبل متحمل می شود داشته باشد. قبل از افتتاح رستوران، هزینه های زیر را در نظر بگیرید:
- مجوز
- اجاره یا هزینه خرید ملک جدید
- مجوزها
- برنامه آموزش کارکنان
- نرم افزار برای عملیات روزانه
- بیمه
- سرمایه در گردش
- هزینه راه اندازی رستوران – تجهیزات، میز، صندلی و غیره.
اینها برخی از سرمایه گذاری های اولیه هستند که باید هنگام افتتاح یک رستوران از آنها مراقبت کنید.
۲. اخذ مجوز افتتاح رستوران در دبی
حتی قبل از اینکه تصمیم بگیرید یک اسلات در مکان مورد نظر خود رزرو کنید، باید تمام مجوزهای لازم برای افتتاح یک رستوران را دریافت کنید.
برای افتتاح رستوران در دبی ابتدا باید یکی از دو نوع مجوز را دریافت کنید.
- مجوز تجارت
- مجوز غذا
(i) مجوز تجارت
مجوز تجارت توسط دپارتمان گردشگری و بازاریابی بازرگانی دبی صادر می شود. شما باید نوع رستورانی را که قصد فعالیت دارید مشخص کنید زیرا باید در مجوز به طور واضح قید شود.
مراحل اخذ مجوز تجارت برای افتتاح رستوران در دبی عبارتند از:
- ماهیت شرکت – تجاری، حرفه ای یا صنعتی را تعیین کنید
- شناسایی فعالیت های شرکتی که شرکت در آن مشغول است (حداکثر 10 فعالیت در هر مجوز)
- یک وضعیت قانونی برای شرکت خود در امارات تعیین کنید
- یک نام تجاری برای شرکت خود انتخاب و ثبت کنید
- درخواست برای تایید اولیه ارسال کنید
- اجاره دفتر شرکت
- تمام اسناد مربوطه را آماده کنید
- درخواست دیگری را برای تایید نهایی به DED ارسال کنید.
(II) مجوز غذا
اداره ایمنی مواد غذایی مسئول صدور مجوز غذا در دبی است. پس از اینکه مجوز تجارت خود را دریافت کردید، باید این مجوز را برای دریافت تاییدیه طرح ساخت و ساز رستوران خود دریافت کنید.
برای دریافت مجوز غذا، مدارک زیر باید به بخش ایمنی مواد غذایی ارائه شود.
کپی مجوز تجارت یا تأییدیه اولیه از مرجع صادر کننده مجوز تجارت
طرح طراحی داخلی محل، در صورت وجود. این اساسا طرحی از رستوران شماست. این طرح رستوران باید شامل موارد زیر باشد:
- معابر ورود و خروج
- فضایی برای فرآوری مواد غذایی
- محل نگهداری مواد غذایی
- پنجره ها و سیستم تهویه
- محل تجهیزات غذایی که برای تهیه غذا استفاده می شود
- ماشین ظرفشویی و سایر تجهیزات پشتیبانی
علاوه بر اینها، رستوران ملزم به اخذ مجوزهای زیر نیز می باشد:
- مجوز ترخیص محموله مواد غذایی
- مجوز گوشت خوک برای جابجایی و سرو محصولات گوشت خوک
- مجوز وسیله نقلیه برای حمل مواد غذایی
- مجوز مشروب (اگر قصد دارید مشروب را در رستوران خود سرو کنید)
۴.تعیین مفهوم رستوران و USP
هنگام افتتاح یک رستوران، باید یک مفهوم متمایز در ذهن داشته باشید، چیزی که شما را از رقبای خود متمایز می کند. این به شما مزیتی در صنعت رقابتی رستوران دبی می دهد.
سبک خدمات رستوران شما، غذایی که سرو می کنید و فضای رستوران شما بخشی از مفهوم رستوران شما هستند.
نکته دیگری که باید به آن فکر کنید این است که نقطه فروش منحصر به فرد رستوران شماست. یک تم منحصر به فرد یا یک آیتم منوی نوآورانه به شما کمک می کند تعداد زیادی مشتری را جذب کنید. در نتیجه، کاری را امتحان کنید که قبلاً هرگز انجام نشده است!
۵. تصمیم گیری برای مکان
این واقعیت که دبی خانه بیش از 200 ملیت است، دامنه را برای صاحبان رستوران ها گسترش می دهد و به آنها اجازه می دهد بسته به نوع رستورانی که اداره می کنند، به مخاطبان مختلفی پاسخ دهند. قبل از اینکه یک مکان را ثابت کنید.
موقعیت مکانی رستوران شما برای تعیین اینکه آیا مورد بازدید اماراتی ها و گردشگران قرار خواهد گرفت یا خیر، بسیار مهم است.
عواملی که باید در تصمیم گیری مکان مورد توجه قرار گیرند:
- دید : بسیار مهم است که رستوران خود را در یک مکان برجسته قرار دهید. مطمئن شوید که رفت و آمد پیاده زیاد است و تابلوی رستوران شما قابل مشاهده است.
- دسترسی : اگر رستوران شما در مکانی به راحتی در دسترس باشد، تفاوت زیادی ایجاد می کند. به دلیل سهولت دسترسی افراد به رستوران شما، احتمال بازگشت آنها بیشتر است.
- پایگاه مشتری : شناسایی مخاطبان هدف خود قبل از تصمیم گیری در مورد مکان مناسب برای پایگاه مخاطبان مورد نظر بسیار مهم است.
- مقرون به صرفه بودن: اگر اجاره شما بالا است، ممکن است برای کسب سود در برخی مواد غذایی دچار مشکل شوید. تحقیق خود را انجام دهید تا ببینید آیا احتمال افزایش سرسام آور اجاره بر اساس الگوی قبلی وجود دارد یا خیر.
- نزدیکی تامین کننده- هزینه های حمل و نقل
برخی از بهترین مکان ها برای افتتاح رستوران در دبی عبارتند از:
- جمیرا
- هیلز امارات
- نهر دبی
- مرکز خرید امارات
- القوز
شما می توانید سایتی را بر اساس نوع رستورانی که می خواهید باز کنید انتخاب کنید. به عنوان مثال، اگر می خواهید یک رستوران ناهار خوری خوب باز کنید، جاده ساحلی جمیرا مکان بسیار خوبی است زیرا ثروتمند است.
- ایجاد منو
قبل از اینکه درهای رستوران خود را باز کنید، باید منو را تنظیم کنید و تصمیم بگیرید که شامل چه چیزی باشد. همچنین باید منوی خود را به درستی مهندسی کنید و آیتم های منو را انتخاب کرده و قیمت گذاری کنید تا هزینه اصلی خود را پوشش دهید، که شامل هزینه کالاهای فروخته شده و هزینه های کار می شود.
همچنین باید منوی خود را با دقت بسازید تا مشتریان شما راغب سفارش اقلام پر سود شوند. شما می توانید این کار را با قرار دادن آیتم های پر سود در مکان های برجسته و نوشتن توضیحات منوی فریبنده انجام دهید.
در ابتدا، منوی شما نیازی به طراحی کامل ندارد، و همچنین نیازی نیست که دستور العمل های شما کاملاً کامل باشد. با کسب تجربه، می توانید به تدریج منو را به روز کنید.
- طراحی چیدمان رستوران
ایجاد یک چیدمان رستوران می تواند یک کار دلهره آور باشد، اما یک گام ضروری هنگام افتتاح یک رستوران است. چیدمان رستوران شما تاثیر بسزایی در عملکرد روزانه آن دارد. این کار با فراهم کردن فضای کافی برای حرکت آزادانه به فعالیت های روزانه رستوران شما کمک می کند و همچنین تأثیر خوبی بر مهمانان شما می گذارد زیرا همه عملیات ها به سرعت تکمیل می شوند.
باید به این فکر کنید که چگونه می توانید کل طرح خود را سازماندهی کنید تا به اهداف مشخص شده در منو و موضوع خود برسید.
از فضای موجود عاقلانه استفاده کنید و همه عناصر را قرار دهید. برای اطمینان از حداکثر کارایی، همه چیز از میزها گرفته تا تجهیزات آشپزخانه باید به درستی تحلیل و نصب شوند.
- سرمایه گذاری در فناوری مناسب
در دنیای پیشرفته تکنولوژیک امروزی، نمی توان اهمیت فناوری را نادیده گرفت. هنگام راهاندازی یک رستوران، سرمایهگذاری روی یک سیستم POS قابل اعتماد که زندگی شما را در درازمدت آسانتر میکند، بسیار مهم است.
به عنوان صاحب یک رستوران، از شما انتظار می رود که در همه جا حضور داشته باشید و بر بخش های مختلف نظارت کنید، اما این یک کار سخت و تقریبا غیرممکن است. اگر می خواهید مراقب عملیات روزانه باشید، باید از فناوری استفاده کنید.
یک سیستم POS به شما این امکان را می دهد که کارهای روزمره مختلفی مانند موارد ذکر شده در زیر را انجام دهید.
- صورتحساب: یک سیستم POS خوب میتواند عملیات صدور صورتحساب را به طور موثر انجام دهد. صورتحساب یکی از مهمترین فعالیتهای هر رستورانی است، بنابراین میتوانید برای از بین بردن خطاها کاملاً به سیستم POS اعتماد کنید. همچنین می تواند به شما در تجزیه و تحلیل روش پرداخت ترجیحی مشتری و ایجاد پیشنهادات پیرامون آن کمک کند.
- Order Pushing: سیستم های POS به شما امکان می دهند سفارشات را مستقیماً به آشپزخانه ارسال کنید و تاخیر و سوء تفاهم را از بین ببرید.
- مدیریت انبار و موجودی: با استفاده از POS، می توانید سطوح موجودی خود را به طور موثر مدیریت کنید. شما می توانید تعیین کنید که چه مقدار مواد خام مورد نیاز است یا چه مقدار در حال حاضر در دسترس است. مدیریت موجودی به شما کمک می کند تا سرمایه خود را عاقلانه مدیریت کنید و از ضرر و زیان جلوگیری کنید، که برای هر کسی که تازه شروع به کار رستوران کرده است بسیار مهم است.
- گزارش های دقیق: با یک سیستم POS، می توانید گزارش های بلادرنگ دریافت کنید و آنها را در حین حرکت تجزیه و تحلیل کنید و نیازی به حضور در همه جا را از بین ببرید.
- بازاریابی: یک سیستم POS به شما این امکان را می دهد که با مشتریان خود ارتباط برقرار کرده و رستوران خود را با ارسال ایمیل، پیامک و سایر اشکال ارتباطی برای آنها بازاریابی کنید. همچنین می توان از سیستم POS برای اجرای برنامه های وفاداری استفاده کرد.
همه این ویژگی ها به شما در مدیریت یکپارچه فعالیت های روزانه در رستورانتان کمک می کند، که اگر می خواهید نامی برای خود در صنعت غذا و نوشیدنی دبی ایجاد کنید ضروری است.
- استخدام کارکنان واجد شرایط
داشتن کارمندان خوب نشانه واضحی از یک رستوران خوب و بهترین خدمات است. بنابراین، استخدام بهترین کارکنان بسیار مهم است. از آنجایی که صنعت رستوران در منطقه خلیج فارس دارای نرخ گردش مالی بالایی است، این چنین است.
جهت مشاوره برای افتتاح رستوران در دبی و ثبت کسب و کار در امارات با مشاورین دبی بیزینس رزیدنس در ارتباط باشید.
لینک منبع :
swissknifeco.com/opening-a-restaurant-in-dubai-heres-what-you-need-to-know